15+ Καλύτερα Pixel Brushes για Procreate το 2023

Τα καλύτερα πινέλα pixel για το Procreate μπορούν να γράψουν τη διαφορά μεταξύ του μέσου γραφικού έργου και ενός ακριβού έργου τέχνης. Για αυτήν τη λίστα, απαριθμούμε όλα τα καλύτερα πακέτα στην κατηγορία σήμερα!

Εάν είστε σχεδιαστής του Procreate όπως πολλοί από εμάς, τότε ξέρετε με βεβαιότητα πόσο κρίσιμα μπορούν να είναι τα πινέλα κατά τη δημιουργία κόσμων και την ολοκλήρωση εικόνων. Πάρτε για παράδειγμα το pixel art. Όπως υπονοεί η κατηγορία τέχνης, η τέχνη εικονοστοιχείων είναι όταν μπλοκ διαφορετικού ή ίδιου χρώματος καταλαμβάνουν χώρο για να σχηματίσουν ένα σχήμα ή ένα σχέδιο.

Ως εκ τούτου, η τέχνη των pixel είναι μία από τις πιο έξυπνες δημιουργικές κατευθύνσεις που ακολουθούν πολλοί καλλιτέχνες λόγω του απαραίτητου οράματος που απαιτούν οι τεχνικές της γνώσεις. Ευτυχώς, το Procreate επιτρέπει σχεδόν σε κάθε καλλιτέχνη να πραγματοποιήσει τις ιδέες του μέσω της αποκλειστικής εφαρμογής τέχνης iOS.

Ας δούμε όλα τα καλύτερα πινέλα pixel για το Procreate σε αυτήν τη λίστα!

Δείτε επίσης τις αναρτήσεις μας για τις καλύτερες γραμματοσειρές pixel, τις καλύτερες γραμματοσειρές παιχνιδιών, τις καλύτερες ψηφιακές γραμματοσειρές και τις καλύτερες γραμματοσειρές σφάλματος.

15+ Καλύτερα Pixel Brushes για Procreate το 2023

1. Pixel Perfect

Pixel Perfect – 8-bit Tool Kit – Procreate

Φορτωμένο με 45 πινέλα και περισσότερα, το Pixel Perfect είναι ένα εντυπωσιακό σετ πινέλων εμπνευσμένο από ρετρό για εικονογράφους που θέλουν να επιτύχουν έργα τέχνης που μοιάζουν με pixel. Ιδανικό για χομπίστες, διασκεδαστικά σχέδια και επαγγελματικά έργα, υπάρχουν πολλά πράγματα που οι δημιουργικοί μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο με αυτό το διαμάντι Design Cuts. Ποικιλόμορφο, παιχνιδιάρικο και συνεκτικό, αυτό είναι πρωταθλητής με περισσότερους από έναν τρόπους!

2. PIXA: Δημιουργήστε πινέλα Pixel

PIXA- Procreate Pixel Brushes
PIXA – Procreate Pixel Brushes. Πίστωση εικόνας: Creative Market.

Αν ψάχνετε για ένα σετ που συνοδεύεται από απεριόριστη ατομική υποστήριξη πελατών, PIXA: Δημιουργήστε πινέλα Pixel είναι το πακέτο για εσάς. Διαθέτοντας 5 προσαρμοσμένα πινέλα και 3 ρεαλιστικές μακέτες παιχνιδιών, αυτό το πακέτο είναι άμεσο στο σημείο, εύκολο στη βελτιστοποίηση και ιδανικό τόσο για έργα επωνυμίας όσο και για έργα μάρκετινγκ. Είτε είστε επαγγελματίας είτε χομπίστας, σίγουρα θα σας αρέσει αυτό το σετ.

3. Pixel Art Procreate Brushes

Pixel Art Procreate Brushes

Με 24 μοναδικά πινέλα, το σετ Pixel Art Procreate Brushes είναι μια εξαιρετική πηγή τόσο για χομπίστες όσο και για επαγγελματίες εικονογράφους. Επίσης, φορτωμένο με σκίαση και συμπαγή μοτίβα, αυτή η ευέλικτη επιλογή είναι μια από τις καλύτερες προσφορές που έχει να προσφέρει το Design Cuts. Κατάλληλο για μια ποικιλία σχεδίων που μοιάζουν με pixel, οι χρήστες του Procreate θα χαρούν να μάθουν ότι υπάρχει ένας τόνος που μπορείτε να επιτύχετε με αυτό το πακέτο!

Σύνδεσμος minti_button=”https://www.designcuts.com/product/pixel-art-procreate-brushes/?ref=jacobcass&tap_s=1691213-10d589″ target=”_blank” lightbox=”false” size=”medium” color= Εικονίδιο ”color-3″=””)Λήψη τώρα(/minti_button)

4. Pixel Art Brush Pack for Procreate

Pixel Art Brush Pack for Procreate
Pixel Art Brush Pack for Procreate. Πίστωση εικόνας: Creative Market.

Αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα πακέτα σε όλες τις κατηγορίες είναι Pixel Art Brush Pack for Procreate. Με 12 προσαρμοσμένα πινέλα και πινέλα υφής, υπάρχει μια μεγάλη λίστα σχεδίων που μπορείτε να δημιουργήσετε με ένα πακέτο τόσο περιεκτικό και συγκεκριμένο όσο αυτό.

Συμβατό με τις εκδόσεις Procreate 5 και νεότερες, αυτό το σετ είναι κορυφαίο, εύκολο στη χρήση και τέλειο για πολλά γραφικά. Αποκτήστε αυτήν την προσφορά αν το μόνο που χρειάζεστε είναι βασικά πινέλα pixel για το Procreate.

5. Χειροποίητα σχέδια χωρίς ραφή, σχήματα και βούρτσες

Χειροποίητα σχέδια χωρίς ραφή, σχήματα και βούρτσες
Χειροποίητα σχέδια χωρίς ραφή, σχήματα και βούρτσες. Πίστωση εικόνας: DesignCuts

Αν αυτό που ψάχνετε είναι ένα πακέτο με πολλά άλλα πινέλα, δώστε Χειροποίητα σχέδια χωρίς ραφή, σχήματα και βούρτσες μια δοκιμή. Γεμάτο με πινέλα υφής 50 pixel, πάνω από άλλα δημιουργικά στοιχεία, αυτό το πακέτο είναι μια από τις πιο αξιόλογες επιλογές στη λίστα.

Επιπλέον, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε αυτό το σύνολο με το Photoshop, το Illustrator και το Affinity, καθιστώντας το μια φανταστική επιλογή για καλλιτέχνες που μεταπηδούν από το Procreate σε άλλες εφαρμογές βελτίωσης εικόνας.

6. Πινέλα 44 Pixel village Procreate

Πινέλα 44 Pixel village Procreate
Πινέλα 44 Pixel village Procreate. Πίστωση εικόνας: Creative Market.

Σκεφτείτε το Creative Market’s Πινέλα 44 Pixel village Procreate να είναι το ολοκληρωμένο σετ τέχνης pixel. Ολοκληρωμένη με είκοσι πινέλα εικονοστοιχείων, ένα μπλέντερ pixel, σφραγίδες Procreate επτά εικονοστοιχείων και 16 επιπλέον πινέλα υφής, αυτή η δέσμη είναι όσο πιο ολοκληρωμένη μπορεί να γίνει. Έρχεται επίσης με έναν οδηγό, καθιστώντας το μια φιλική προς το χρήστη προσφορά που θα απολαύσει και θα μάθει από κάθε καλλιτέχνη.

7. Procreate Bundle

Procreate Bundle
Procreate Bundle. Πίστωση εικόνας: Creative Market.

Ένα άλλο εντυπωσιακό πακέτο εδώ είναι το Procreate Bundle. Με περισσότερα από 300 πινέλα για να διαλέξετε, αυτό το σετ συνοδεύεται από 20 πινέλα συγκεκριμένα, εκτός από πολλά άλλα θεματικά πινέλα Procreate που μπορείτε να απολαύσετε και να αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Ακόμα καλύτερα, οι ενημερώσεις από αυτό το κατάστημα Creative Market είναι μόνιμα δωρεάν, διασφαλίζοντας ότι τα πινέλα εδώ θα λειτουργούν για όσο διάστημα η εφαρμογή Procreate είναι σχετική. Αν ψάχνετε για ένα πακέτο που αξιοποιεί την ποικιλία, αυτό είναι το πακέτο που πρέπει να αγοράσετε.

8. Pixel Art Brushes for Procreate

Pixel Art Brushes for Procreate
Pixel Art Brushes for Procreate. Πίστωση εικόνας: Creative Market.

Διατίθεται επίσης στο Procreate Bundle είναι το Pixel Art Brushes for Procreate. Ολοκληρωμένη με 20 εντυπωσιακά πινέλα pixel, αυτή η αποκλειστική προσφορά του Procreate είναι ένα από τα πιο εύκολα σετ για μεγιστοποίηση σε όλες τις κατηγορίες του. Ολοκληρωμένο με πολλά πινέλα και προσαρμόσιμες παραλλαγές αδιαφάνειας, υπάρχουν πολλά σχέδια που μπορείτε να ολοκληρώσετε εδώ.

9. Πινέλα 23 Pixel iBox Procreate

23 πινέλα Pixel iBox Procreate
23 πινέλα Pixel iBox Procreate. Πίστωση εικόνας: Creative Market.

23 πινέλα Pixel iBox Procreate έρχεται με 21 βούρτσες και δύο βούρτσες μπλέντερ, καθιστώντας το μια ανταγωνιστική επιλογή για όσους θέλουν μόνο περιουσιακά στοιχεία στην κατηγορία. Γρήγορο, εύκολο και προσιτό, είναι κατανοητό γιατί αυτό το πακέτο κάνει μια εύκολη αγορά για πολλούς καλλιτέχνες.

10. Pixel art! 100+ σετ πινέλων!

Pixel art!  100+ σετ πινέλων!
Pixel art! Πίστωση εικόνας: Creative Market.

Όπως μπορείτε ήδη να καταλάβετε από το όνομα του σετ, Pixel art! 100+ σετ πινέλων! Διατίθεται με, έκπληξη, έκπληξη, 100 plus πινέλα! Κατάλληλο για όταν σχεδιάζετε αισθητική εμπνευσμένη από τα παιχνίδια της δεκαετίας του ’90, αυτό το πακέτο είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει. Από συνηθισμένα κείμενα μέχρι εντυπωσιακές εικόνες, υπάρχει ένας τόνος δουλειάς που μπορείτε να κάνετε εδώ.

11. Pixel Brush Pack for Procreate

Pixel Brush Pack για Procreate
Pixel Brush Pack για Procreate. Πίστωση εικόνας: Creative Market.

Ένα άλλο εξίσου συναρπαστικό σύνολο είναι εδώ Pixel Brush Pack για Procreate. Σαν κατευθείαν από ένα arcade της δεκαετίας του ’90, το Pixel Brush Pack για Procreate μοιάζει με τα γραφικά που βλέπετε όταν παίζετε με βιντεοπαιχνίδια και κουλοχέρηδες. Συσκευασμένο με 10 αποκλειστικά βούρτσες Procreate, αυτό το σετ κερδίζει για λόγους που δεν χρειάζονται πλέον επεξεργασία.

12. Pixel Art

pixel art
Pixel Art. Πίστωση εικόνας: Bardot Brush.

Pixel Art είναι απόδειξη ότι δεν χρειάζεται να κοστίζουν όλα τα καλύτερα σετ πινέλων για το Procreate. Ενώ τα πινέλα που βασίζονται σε συνδρομή προσφέρουν πολύ περισσότερη υπόσχεση και υπευθυνότητα, σετ όπως αυτό συνεχίζουν να εκδημοκρατίζουν τον χώρο της τέχνης, κάνοντας την αναζήτηση του Procreate πολύ πιο προσιτή στους επίδοξους ψηφιακούς καλλιτέχνες και τους γκουρού του μάρκετινγκ. Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε καθόλου χρήματα σε ένα σετ, σας προτείνουμε αυτό.

13. Dansdesign Pixel Brush Procreate

Dansdesign-Pixel-Brush-Procreate

Η εύρεση του κατάλληλου πινέλου για το pixel art σας είναι πρόκληση, αλλά Dansdesign Pixel Brush Procreate είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτό το χειροποίητο πινέλο αναλογικού στυλ προορίζεται για ψηφιακή εργασία στο Procreate χρησιμοποιώντας iPad Pro και Apple Pencil. Αυτό δίνει μια ατμόσφαιρα διαφορετικότητας, παιχνιδιού και συνοχής στα σχέδιά σας.

Βοηθά στην επίτευξη τέλειων δυνατοτήτων δημιουργίας και σας επιτρέπει να έχετε τον τέλειο σχεδιασμό για οποιοδήποτε από τα έργα σας. Αυτό το πακέτο πινέλων δεν λειτουργεί μόνο για έργα τέχνης pixel αλλά και για μολύβια, κραγιόνια, κιμωλία, εικονογραφήσεις χειρογράφου, μοντέρνα τέχνη και πολλά άλλα.

14. Δημιουργήστε Pixel Art Brushes

Δημιουργήστε πινέλα τέχνης Pixel
Δημιουργήστε πινέλα τέχνης Pixel. Πιστώσεις εικόνας: Creativemarket

Τα πινέλα Pixel Procreate είχαν μεγάλη ζήτηση στον κόσμο της γραφιστικής. Ωστόσο, πλέον υπάρχουν πολλές επιλογές, ανάμεσά τους Δημιουργήστε πινέλα τέχνης Pixel.

Αυτή η βούρτσα αναπαραγωγής pixel είναι καθαρή, μινιμαλιστική και έχει εύχρηστες σφραγίδες που λειτουργούν με το Procreate. Ωστόσο, είναι επίσης διαθέσιμο για χρήση σε οποιοδήποτε άλλο λογισμικό καθώς και σε οποιοδήποτε χρώμα ή αδιαφάνεια. Οποιοσδήποτε από επαγγελματίες και χομπίστες μπορεί να τα χρησιμοποιήσει καθώς συνοδεύονται από πινέλα που βοηθούν στη σκίαση και τα συμπαγή σχέδια.


15. 6 Procreate pixel brushes iBox

6 Procreate pixel brushes iBox
6 Procreate pixel brushes iBox. Πιστώσεις εικόνας: Creativemarket

Εάν ενδιαφέρεστε για την τέχνη των pixel και δεν μπορείτε να βρείτε το τέλειο πινέλο που να ταιριάζει σε όλες τις ανάγκες σας, τότε 6 Procreate pixel brushes iBox είναι ιδανική επιλογή για εσάς. Αυτό το σετ πινέλων συνοδεύεται από μοναδικά πινέλα για βάψιμο, ανάμειξη και πολλά άλλα. Αυτά έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους αρχάριους να χρησιμοποιούν και να υπερέχουν στην τέχνη των pixel.

Αυτά τα πινέλα διατίθενται σε μέγεθος 1x-10x, το οποίο περιλαμβάνει πινέλο παράκαμψης, πινέλο παράλειψης, πινέλο μικτών χρωμάτων, πινέλο ουράνιου τόξου και πινέλο μπλέντερ. Έρχεται επίσης με έναν οδηγό σε μορφή PDF, ο οποίος βοηθά στη σχεδίαση και την εξαγωγή αρχείων χωρίς να χαλάσει το εφέ και την αίσθηση.

16. Σετ πινέλων pixel.

Σετ πινέλων pixel.
Σετ πινέλων pixel. Πιστώσεις εικόνας: Creativemarket

Αυτό σετ πινέλων pixel είναι η καλύτερη επιλογή εάν πιέζεστε για χρόνο και ψάχνετε για διακριτικά πινέλα εικονοστοιχείων. Πινέλα, υφές pixel και πινέλα 8 bit περιλαμβάνονται όλα σε αυτήν τη συλλογή rush. Έχει περισσότερες από υφές 60 pixel που δημιουργήθηκαν ειδικά για το Procreate.

Μόνο οι εκδόσεις Procreate 5 και νεότερες εκδόσεις είναι συμβατές με αυτήν τη μοναδική στο είδος της συλλογή πινέλων και το iOS απαιτείται για τη λήψη των πιο πρόσφατων ενημερώσεων στο πακέτο. Τα σχέδιά σας θα έχουν μια εντυπωσιακή και ζωντανή πινελιά χάρη σε αυτήν τη συλλογή από πρωτότυπα φόντα pixel. Διαθέτει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, ώστε να μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί τους εάν χρειάζεστε βοήθεια με την εγκατάσταση ή τη χρήση.

17. Το έργο τέχνης pixel

Το έργο τέχνης pixel
Το έργο τέχνης pixel. Πιστώσεις εικόνας: Creativemarket

Είστε έτοιμοι για ένα δημιουργικό έργο που θα είναι διασκεδαστικό; Το έργο τέχνης pixel είναι μια εξαιρετική επιλογή σε αυτή την περίπτωση. Αυτό το πακέτο πινέλων μόνο για iPad περιλαμβάνεται στο έργο ζωγραφικής pixel. Πρόκειται για εξειδικευμένα πινέλα με γνώμονα τη γρήγορη και απλή χρήση.

Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης παλέτες, 30 διασκεδαστικά έργα που είναι έτοιμα προς χρήση και καμβά που πήρε το όνομά του από τον μαγικό γαλαξία. Το πακέτο Procreate pixel art brush of delight προορίζεται ειδικά για άτομα που εργάζονται σε παιχνιδιάρικα και φιλικά προς τα παιδιά έργα.

15+ Καλύτερα Pixel Brushes για Procreate το 2023

Τα καλύτερα πινέλα pixel για το Procreate έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τους δημιουργικούς να δημιουργούν υπέροχα έργα τέχνης και εικόνες. Είτε για προσωπικά χόμπι είτε για επαγγελματικά έργα, τα πακέτα σε αυτό το σετ έχουν όλα μια ξεχωριστή γοητεία στην κατηγορία που θα βοηθήσει καλλιτέχνες όπως εσείς να πραγματοποιήσουν ιδέες και να δημιουργήσουν εκπληκτικά σχέδια.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου σετ στη λίστα; Ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *