(Μέθοδος εργασίας) Πώς να αποκτήσετε περισσότερους ακολούθους στο Instagram

Η επιτυχία του Instagram συνεπάγεται ότι έχετε μεγάλους, αφοσιωμένους ακόλουθους στον λογαριασμό σας. Για να αυξήσετε οργανικά τους ακόλουθούς σας στο Instagram, πρέπει να έχετε μια εξαιρετική στρατηγική για να κάνετε τους χρήστες να ακολουθούν τον λογαριασμό σας. Μάθετε πώς να αποκτάτε περισσότερους δωρεάν ακόλουθους στο Instagram.

Σε αυτό το άρθρο

Γιατί να αποκτήσετε περισσότερους ακόλουθους στο Instagram

Πώς να αποκτήσετε περισσότερους ακόλουθους

 • Ενσωματώστε καρούλια στο περιεχόμενό σας
 • Συνεργαστείτε με Brand Ambassadors
 • Αποκτήστε δωρεάν οπαδούς Instagram από έναν πάροχο
 • Χρησιμοποιήστε κατάλληλα Hashtags
 • Δημοσίευση την κατάλληλη στιγμή

Ολοκλήρωση: Αποκτήστε δωρεάν ακόλουθους IG

Το να έχετε μεγάλο και αφοσιωμένο ακόλουθο στο Instagram είναι πολύ ευεργετικό για την επιτυχία σας στο Instagram, ανεξάρτητα από το αν είστε άτομο ή επιχείρηση.

Δεν υπάρχει όριο ως προς το πόσους δωρεάν ακολούθους Insta μπορείτε να αποκτήσετε οργανικά. Από τον Μάρτιο του 2022, η Kylie Cosmetics ήταν η πιο δημοφιλής επωνυμία ομορφιάς στο Instagram, με περισσότερους από 25 εκατομμύρια ακόλουθους.

Για να αποκτήσετε περισσότερους δωρεάν οπαδούς στο Instagram, πρέπει να εργαστείτε ενεργά για να κάνετε τον λογαριασμό σας έναν λογαριασμό που οι χρήστες θέλουν να ακολουθήσουν. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε περισσότερους δωρεάν ακόλουθους στο Instagram. Αυτό περιλαμβάνει τη λήψη δωρεάν οπαδών αμέσως από έναν πάροχο υπηρεσιών.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τις διάφορες μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε περισσότερους ακόλουθους στο Instagram.

Γιατί να αποκτήσετε περισσότερους ακόλουθους στο Instagram

Η απόκτηση περισσότερων ακολούθων στο Instagram σημαίνει ότι περισσότεροι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να δουν το περιεχόμενό σας. Όσο περισσότεροι χρήστες βλέπουν το περιεχόμενό σας, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα για αυξημένα ποσοστά αφοσίωσης στις αναρτήσεις σας.

Ένας μεγάλος, αφοσιωμένος ακόλουθος στο Instagram θα σας βοηθήσει να διευρύνετε την απήχησή σας και να αυξήσετε τη δυνατότητα εντοπισμού του λογαριασμού σας στην πλατφόρμα. Είναι επίσης κερδοφόρο για εσάς ως άτομο, επωνυμία ή επιχείρηση να αυξήσετε τους ακόλουθούς σας και να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας στο Instagram.

Πρέπει να αποκτήσετε περισσότερους υψηλής ποιότητας, ενεργούς, πραγματικούς ακόλουθους στο Instagram για να αυξήσετε την αφοσίωση στο περιεχόμενό σας. Αυτό θα οδηγήσει στο να δοθεί προτεραιότητα στο περιεχόμενό σας από τον αλγόριθμο Instagram, καθιστώντας το περιεχόμενό σας πιο ορατό στους χρήστες. Οι παθιασμένοι και πιστοί ακόλουθοί θα ασχολούνται τακτικά με το περιεχόμενό σας και θα μοιράζονται το περιεχόμενό σας, αυξάνοντας τους ακόλουθούς σας οργανικά.

Πώς να αποκτήσετε περισσότερους ακόλουθους

Πρέπει να έχετε μια στρατηγική για να οδηγείτε την επισκεψιμότητα στον λογαριασμό σας στο Instagram και να μετατρέπετε αυτήν την επισκεψιμότητα σε πραγματικούς ακόλουθους στον λογαριασμό σας.

Το να έχετε απλώς έναν λογαριασμό στο Instagram δεν θα έχετε περισσότερους ακόλουθους. Θα χρειαστεί κάποιος προγραμματισμός και προσπάθεια, αλλά όταν δείτε τον αριθμό των ακολούθων σας να αυξάνεται, θα χαρείτε που το κάνατε.

Ας δούμε μερικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερους ακόλουθους για τον λογαριασμό σας στο Instagram. Χρησιμοποιήστε αυτές τις στρατηγικές μαζί ως μέθοδο εργασίας για να αυξήσετε τα ακόλουθα:

Ενσωματώστε καρούλια στο περιεχόμενό σας

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τα Reels του Instagram, είναι βίντεο μικρής διάρκειας που μπορεί να διαρκέσουν έως και 90 δευτερόλεπτα. Μπορείτε να προσθέσετε διάφορα εφέ, ηχητικά κομμάτια και άλλα στο Reels. Οι τροχοί είναι trending στο Instagram και έχουν υψηλά ποσοστά αφοσίωσης χρηστών λόγω του επιπέδου ψυχαγωγίας τους.

Οι χρήστες απολαμβάνουν τα Reels καθώς προσφέρουν γρήγορη και εύκολη προβολή βίντεο στο Instagram. Ο αλγόριθμος του Instagram ευνοεί τους κυλίνδρους και οι τροχοί με υψηλά ποσοστά αφοσίωσης εμφανίζονται ενώπιον ευρύτερου κοινού στη ροή των κυλίνδρων και στη σελίδα Εξερεύνηση.

Πρέπει να κάνετε τους κυλίνδρους σας διασκεδαστικούς και ενδιαφέροντες για να προσελκύσετε υψηλά ποσοστά αφοσίωσης. Η τακτική δημοσίευση κυλίνδρων υψηλής ποιότητας θα προσελκύσει περισσότερους χρήστες να ακολουθήσουν τον λογαριασμό σας περιμένοντας να δημοσιεύσετε περισσότερους κυλίνδρους ποιότητας στον λογαριασμό σας.

Μερικοί δημιουργικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Reels για να αποκτήσετε περισσότερους οπαδούς στο Instagram που θα περιλαμβάνουν:

 • Δημιουργία κυλίνδρων που περιέχουν λίστες και λίστες ελέγχου
 • Δίνοντας σύντομα σεμινάρια στο Reels
 • Εάν είστε διασκεδαστής ή έχετε μια επιχείρηση, κάντε πίσω από τα παρασκήνια Reels
 • Επαναφορά του παλιού σας περιεχομένου στο Reels
 • Καρούλια για να επισημάνετε την επωνυμία, την επιχείρηση, τους υπαλλήλους ή την καθημερινή σας ζωή
 • Εάν δημιουργείτε προϊόντα ή παρέχετε υπηρεσίες, χρησιμοποιήστε το Reels για να παρουσιάσετε τι είναι και πώς λειτουργούν
 • Κάντε sneak-peak και προϊόντα αποκάλυψης τροχών
 • Το Shopping Haul Reels προσελκύει πολλές απόψεις
 • Δημοσιεύστε καρούλια με χαριτωμένα ή ενδιαφέροντα ζώα
 • Μοιραστείτε μοντέρνους τροχούς στον λογαριασμό σας.

Συνεργαστείτε με Brand Ambassadors

Ο πρεσβευτής της επωνυμίας Instagram είναι ένα άτομο που εκπροσωπεί και προωθεί την επωνυμία ή την επιχείρησή σας με διάφορους τρόπους στο Instagram. Οι πρεσβευτές επωνυμίας στο Instagram έχουν συνήθως μεγάλους, αφοσιωμένους ακόλουθους στο Instagram.

Μπορεί να είναι οποιοσδήποτε, από έναν από τους υπαλλήλους σας, τους συναδέλφους σας ή πιστούς πελάτες σας, μέχρι τους influencers, διασημότητες ή δημόσια πρόσωπα του Instagram. Είναι εξαιρετικοί στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης στην επωνυμία σας και μπορούν να επηρεάσουν τους χρήστες να ακολουθήσουν τον λογαριασμό σας και να υποστηρίξουν την επιχείρησή σας. Όταν επιλέγετε να συνεργαστείτε με έναν πρεσβευτή επωνυμίας, θα πρέπει να επιλέξετε ένα άτομο που ταιριάζει με την εικόνα της επωνυμίας σας.

Εάν έχετε τα οικονομικά μέσα, θα μπορούσατε να συνεργαστείτε με μια διασημότητα ή μια δημόσια προσωπικότητα για να υποστηρίξετε την επωνυμία ή την επιχείρησή σας. Συνήθως φέρνουν μαζί τους πολλούς ακόλουθους τους οποίους μπορούν να επηρεάσουν ώστε να ακολουθήσουν τον λογαριασμό σας.

Αλλά μην απογοητεύεστε εάν δεν έχετε τον προϋπολογισμό να συνεργαστείτε με έναν διάσημο πρεσβευτή της μάρκας. Υπάρχουν παράγοντες επιρροής του Instagram με μικρότερους αλλά αφοσιωμένους ακόλουθους που θα ήθελαν να συνεργαστούν μαζί σας με αντάλλαγμα τη δωρεάν πρόσβαση στα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Οι πρεσβευτές της επωνυμίας του Instagram δημιουργούν θόρυβο για την επωνυμία σας στο Instagram και δημιουργούν διαφημιστικό περιεχόμενο για το Instagram για την προώθηση της επωνυμίας σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει περιεχόμενο κριτικών προϊόντων ή υπηρεσιών.

Μοιράζονται επίσης ενεργά και προωθούν το περιεχόμενό σας με τους ακόλουθούς τους στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Οι πρεσβευτές επωνυμίας ενθαρρύνουν τους χρήστες να αλληλεπιδρούν με τον λογαριασμό σας.

Αποκτήστε δωρεάν οπαδούς Instagram από έναν πάροχο

Ένας τρόπος για να ενισχύσετε την ανάπτυξη των ακολούθων σας οργανικά είναι να αποκτήσετε δωρεάν οπαδούς για το Instagram από έναν επαγγελματία πάροχο υπηρεσιών ανάπτυξης Instagram. Η προσθήκη άμεσων δωρεάν ακολούθων Instagram στον λογαριασμό σας θα αυξήσει τη δημοτικότητα του λογαριασμού σας και, με αυτόν τον τρόπο, θα προσελκύσει περισσότερους χρήστες να δουν και να ακολουθήσουν οργανικά τον λογαριασμό σας.

Όταν ψάχνετε να αποκτήσετε δωρεάν οπαδούς για τον λογαριασμό σας στο Instagram, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοί πραγματικοί ακόλουθοι στο Instagram, διαφορετικά δεν θα προσθέσουν αξία στον λογαριασμό σας.

Θα πρέπει επίσης να λαμβάνετε δωρεάν οπαδούς μόνο από έναν αξιόπιστο και αξιόπιστο πάροχο υπηρεσιών στον κλάδο. Σας συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά στο https://skweezer.net/free-instagram-followers που προσφέρει δωρεάν οπαδούς για το Instagram χωρίς να απαιτείται έρευνα ή πληρωμή.

Χρησιμοποιήστε κατάλληλα Hashtags

Η δημιουργία του κινήματος «#» ως τρόπος προσέγγισης ενός ευρύτερου κοινού στο Instagram έχει γίνει viral στην πλατφόρμα. Όταν προσθέτετε δημοφιλή και δημοφιλή hashtags στο περιεχόμενό σας, περισσότεροι χρήστες θα ανακαλύψουν το περιεχόμενό σας στο Instagram.

Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε περισσότερους ακόλουθους για τον λογαριασμό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε hashtag στους λεζάντες σας, στο βιογραφικό του προφίλ σας και οπουδήποτε στο περιεχόμενό σας πραγματικά.

Το Instagram σάς επιτρέπει να συμπεριλάβετε έως και 30 hashtags στις λεζάντες των αναρτήσεών σας. Θα πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιείτε όσα περισσότερα trending και σχετικά hashtags μπορείτε στο περιεχόμενό σας για να αυξήσετε την προβολή του περιεχομένου σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να στέλνετε spam hashtags με κάθε σας ανάρτηση, ειδικά με άσχετα hashtags. Αυτό θα εκνευρίσει τους χρήστες και τους ακόλουθούς σας, οι οποίοι μπορεί ακόμη και να διακόψουν την παρακολούθηση του λογαριασμού σας.

Εάν δεν είστε βέβαιοι ποια hashtags είναι δημοφιλή ή ποια hashtags να χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να ξεκινήσετε μεταβαίνοντας στην καρτέλα αναζήτησης και αναζητώντας σχετικές λέξεις-κλειδιά με το σύμβολο # πριν από τη λέξη-κλειδί.

Τα κορυφαία trending hashtags που σχετίζονται με τη λέξη-κλειδί θα εμφανιστούν στα αποτελέσματα αναζήτησής σας, καθώς και το δημοφιλές περιεχόμενο που σχετίζεται με τη λέξη-κλειδί. Μπορείτε να μεταβείτε στο δημοφιλές περιεχόμενο για να δείτε ποια hashtag χρησιμοποίησαν οι δημιουργοί περιεχομένου. Επίσης, κοιτάξτε τις αναρτήσεις των ανταγωνιστών σας για να δείτε ποια hashtags χρησιμοποιούν.

Υπάρχουν επίσης εργαλεία διαθέσιμα στο διαδίκτυο για να σας βοηθήσουν να βρείτε μοντέρνα και σχετικά hashtags για το περιεχόμενό σας, όπως όλα τα Hashtag. (NO FOLLOW) Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε hashtags που σχετίζονται με κινήσεις, τρέχοντα γεγονότα ή αργίες όπως #ThrowBackThursday. Μερικά trending hashtags είναι τα #Love, #Instagood και #FollowMe.

Δημοσίευση την κατάλληλη στιγμή

Είναι υπέροχο να δημοσιεύετε συνεχώς και τακτικά περιεχόμενο στον λογαριασμό σας στο Instagram, αλλά αν δημοσιεύετε σε τυχαίες στιγμές, αυτό δεν εγγυάται ότι όλο το περιεχόμενό σας θα είναι πραγματικά ορατό από τους ακόλουθούς σας. Είναι σημαντικό να δημοσιεύετε το περιεχόμενό σας την κατάλληλη στιγμή στο Instagram. Δηλαδή, η κατάλληλη στιγμή για τους followers σας.

Υπάρχουν πάρα πολλές μεταβλητές, όπως διαφορετικές ζώνες ώρας και δημογραφικά στοιχεία, για να έχετε μια καθορισμένη οριστική ώρα που είναι η βέλτιστη για όλους τους κατόχους λογαριασμών Instagram να δημοσιεύουν περιεχόμενο στους λογαριασμούς τους. Γενικά, οι μελέτες έχουν δείξει ότι οι καλύτερες ώρες για δημοσίευση περιεχομένου είναι η Κεντρική Ώρα ΗΠΑ την Τρίτη μεταξύ 4 π.μ. και 10 π.μ., Τετάρτη μεταξύ 7 π.μ. και 11 π.μ. και Παρασκευή στις 2 μ.μ.

Θα πρέπει να δημοσιεύετε περιεχόμενο όταν οι ακόλουθοί σας είναι οι πιο ενεργοί στο διαδίκτυο. Αυτό θα διασφαλίσει ότι το περιεχόμενό σας θα είναι ορατό από αυτούς και ότι θα ασχοληθούν νωρίς με το περιεχόμενό σας. Τα υψηλά ποσοστά αφοσίωσης στο περιεχόμενο σημαίνουν ότι ακόμη περισσότεροι χρήστες θα μπορούν να δουν το περιεχόμενό σας και θα μπορούν να ακολουθήσουν τον λογαριασμό σας.

Πώς ξέρετε ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να δημοσιεύσετε περιεχόμενο στον λογαριασμό σας; Θα χρειαστεί να πειραματιστείτε δημοσιεύοντας περιεχόμενο σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε τα αναλυτικά στοιχεία του Instagram για να αποκτήσετε πληροφορίες σχετικά με το ποιο περιεχόμενο είχε την καλύτερη απόδοση. Η ώρα που δημοσιεύσατε το συγκεκριμένο περιεχόμενο με καλή απόδοση θα σας δώσει μια ένδειξη για το πότε οι ακόλουθοί σας είναι κυρίως ενεργοί στο διαδίκτυο.

Μόλις μάθετε την πιο βέλτιστη ώρα της ημέρας για τη δημοσίευση περιεχομένου, χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο προγραμματισμού όπως το Planoly για να δημιουργήσετε ένα ημερολόγιο περιεχομένου για να προγραμματίσετε και να δημοσιεύσετε προκατασκευασμένο περιεχόμενο στον λογαριασμό σας με ευκολία.

Φωτογραφία της Georgia de Lotz στο Unsplash

Ολοκλήρωση: Αποκτήστε δωρεάν ακόλουθους IG

Οι ακόλουθοί σας στο Instagram θα αυξηθούν σημαντικά μόνο εάν αφιερώσετε χρόνο και προσπάθεια για να αποκτήσετε περισσότερους οπαδούς. Αν θέλετε να αυξήσετε τους ακόλουθούς σας στο Instagram οργανικά, χρησιμοποιήστε τις στρατηγικές που έχουμε παράσχει ταυτόχρονα για να δημιουργήσετε μια σταθερή μέθοδο εργασίας για να αποκτήσετε περισσότερους δωρεάν οπαδούς.

Ένας σίγουρος τρόπος για να αυξήσετε τη δημοτικότητα του λογαριασμού σας για να προσελκύσετε περισσότερους οργανικούς οπαδούς, είναι να αποκτήσετε δωρεάν οπαδούς Instagram από έναν πάροχο υπηρεσιών.

Μπορεί να σας δώσει την επιπλέον ώθηση που μπορεί να χρειαστείτε για να επιτύχετε τους στόχους σας στο Instagram. Ελπίζουμε να καταφέρετε να αποκτήσετε με επιτυχία περισσότερους ακόλουθους στο Instagram δωρεάν.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

φωτογραφία του συγγραφέα

Leave a Comment